Brommobiel Leasen / Abonnement

Door een brommobiel te leasen wordt het mogelijk om voor een laag vast bedrag per maand in een gloednieuwe 45 km auto te rijden. Gedurende een periode van twee jaar huurt u in feite de brommobiel. Wij nemen daarnaast alle zorgen voor u uit handen. Onderhoud en reparaties worden door ons kosteloos uitgevoerd.

Looptijd Private Lease

Bij het leasen van een brommobiel geld een standaard contractperiode van twee jaar. Na twee jaar wordt de brommobiel gewoon weer ingeleverd en staat er indien gewenst een nieuwe klaar. Betalen per jaar is ook mogelijk, je krijgt dan 3% korting op het maandtarief.

Brommobiel verzekeren

Het enige wat wij niet voor u kunnen regelen is de verzekering. Die zult u zelf moeten afsluiten. Dit omdat een verzekering iets heel persoonlijks is, en zodat wij onze klanten een vast maandelijks tarief kunnen aanbieden bij het leasen van een brommobiel. De kosten voor een verzekering variëren namelijk. Uiteraard kunnen wij u wel adviseren bij het afsluiten van een verzekering voor uw brommobiel.

Private Lease Aanvraagformulier

Vult u onderstaand formulier in voor het aanvragen van een private lease voor u toekomstige brommobiel en één van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.


  4 Redenen om een brommobiel te leasen

  Kent u de brommobiel al? De brommobiel ziet eruit als een micro-auto en heeft een maximumsnelheid van 45 km per uur. Daarom wordt hij ook vaker een 45 km auto genoemd. De brommobiel valt dus onder de categorie bromfiets. Nee dit is helemaal niet duf, de brommobiel heeft namelijk enorm veel voordelen die in dit artikel aan bod zullen komen!

  De brommobiel als vervoersmiddel

  De brommobiel mag in tegenstelling tot de auto, geheel zelfstandig bereden worden vanaf 16 jaar. De brommobiel is toegestaan binnen de bebouwde kom en op de provinciale wegen. De brommobiel is dus uitstekend geschikt als dagelijks vervoersmiddel voor uzelf, of voor uw kind vanaf 16 jaar. 16-jarige kan meer zelfstandig worden en meer verkeersinzicht krijgen d.m.v. de brommobiel.

  De brommobiel is goedkoop

  Door de kleine motor heeft de brommobiel niet veel brandstof nodig en bent u dus voor uw dagelijkse ritjes een stuk goedkoper uit met een brommobiel. Verder hoeft u over de brommobiel geen wegenbelasting te betalen, zoals u bij een auto wel moet doen. Dit scheelt u honderden euro’s per jaar.

  Met de brommobiel zit u droog

  In ons koude kikkerlandje is het nogal vaak nat en vies weer. In de brommobiel zit u ten alle tijden warm en droog. Al onze brommobielen zijn uitgerust met een verwarming en goede stoelen, zodat u zich comfortabel voelt in uw brommobiel. Wanneer u voor een luxere uitvoering van de brommobiel kiest, krijgt u er zelfs airconditioning bij. Op deze manier zit u in elk seizoen comfortabel in uw brommobiel.

  Brommobiel private lease

  Zoals u heeft gelezen bezit de brommobiel een combinatie van de voordelen van de auto en de bromfiets. Wanneer u in het bezit wilt zijn van een brommobiel, kunt u kiezen voor private lease. Met private lease betaalt u een klein vast maandbedrag voor de brommobiel en de verzekering en u kunt zorgeloos de weg op! U hoeft dus niet eerst een groot bedrag bij elkaar te sparen om een brommobiel aan te schaffen.